Excelsior M’sluis en RVVH VR winnen trainingskamp

Op de finaledag bij Slikkerveer wonnen zowel Excelsior Maassluis (heren) en RVVH bij de dames de VoetbalRijnmond-cup én dus ook een trainingskamp!

Op een druk bezocht Slikkerveer waren de finaledagen voor de VoetbalRijnmond-cup. Allereerst stond de finale bij de vrouwen op het programma. De winnaar ging er sowieso vandoor met een binnenlands trainingskamp op maat (3 dagen – 2 nachten). Vorig jaar ging SSS Klaaswaal aan de haal met de prijs, dit jaar tevens de tegenstander van RVVH Vrouwen. Het waren echter de dames van RVVH die met een 2-1 winst aan de haal gingen. Collega Marciano was aanwezig om de cheque uit te reiken. Veel plezier dames!

Erna stond de finale op het programma tussen FC ‘s Gravenzande en Excelsior Maassluis. Excelsior Maassluis (tweededivisie) was op voorhand de grote favoriet om deze prijs in de wacht te slepen. FC ‘s Gravenzande (hoofdklasser) wist zich echter van zijn goede kant te laten zien. Na een 0-2 achterstand bij rust kwamen de mannen terug tot 2-2. Kevin Vink echter besliste het duel door met 4-2 te winnen. Ook zij winnen een trainingskamp op maat!