WMHC beleeft toptijd in Valencia

Afgelopen februari zijn de dames van WMHC op trainingskamp geweest naar het altijd gezellige en zonovergoten Valencia! De trip duurde maar liefst vijf dagen en werd niet alleen opgevuld met trainingen, maar werd ook gecomplementeerd met een tapas-tour! Lees gauw verder!

Al vroeg moesten de dames van WMHC uit de veren op donderdag de 23e van februari. Om 5.30 uur moest er namelijk ingecheckt worden op Eindhoven Airport. Ieder nadeel heb zijn voordeel uiteraard, want dat betekende dat de dames van WMHC een complete dag over hadden om optimaal te genieten van Valencia!

Niet voor niets werd er dan ook al om 9.50uur voet gezet op Valenciaanse bodem! De dames werden opgewacht door de vaste begeleider in Valencia van Trainingskampen.nl, zodat de dames compleet onbekommerd en onbezorgd hun trainingskamp konden genieten.

Per bus werd er afgereisd naar het hotel en kon er worden ingecheckt. Natuurlijk wilde men snel de stad verkennen en niets is leuker omdat sportief per fiets te doen! Vandaar dat de dames van WMHC het complete verblijf een fiets ter beschikking hadden.

Nadien was er een lunch voorzien. Daarna werd er tijd vrij gemaakt om een teambespreking in een aparte ruimte te houden. En.. de eerst training stond al op het programma!

De meiden werden al wat vermoeider, maar een tapas-tour in de avonduren doet wonderen! Onder het genot van Spaanse ‘jámon’ en ‘vino blanco’ werd deze dag erg mooi afgesloten.

De volgende dag stonden er wederom een training op het programma. Ook werd er tijd vrijgemaakt uiteraard om te ontspannen. Dit deden de meiden op het strand.
Want, niet veel later stond alweer de wedstrijd tegen Xaloc 1 op het programma, geregeld door Trainingskampen.nl

De zaterdag was een relaxte dag. Men kon doen wat ze wilde, waaronder shoppen.
‘s Avonds was er wederom een wedstrijd voorzien tegen HC Tilburg!

Een ware Nederlandse clash op Valenciaanse bodem! Ook zondag stond er een tweede wedstrijd tegen HC Tilburg gepland.

De maandag werd er nog een training belegd om erna de spullen te pakken en te vertrekken richting Nederland. Om 17.35 uur Nederlandse tijd landden de dames weer op Eindhoven waarna het einde van het trainingskamp een feit werd.