Ons Team

Trainingskampen.nl is al sinds 2004 dé specialist op het gebied van compleet verzorgde trainingskampen in binnen- en buitenland. Ons team bestaat uit flexibele en deskundige medewerkers en bovenal sportliefhebbers!

 

Tim van Ammelrooy

In 2004 heb ik Trainingskampen.nl opgericht. Na mijn studie Sporteconomie (SPECO) heb ik een aantal jaren werkervaring opgedaan in de sportbranche bij het sportmerk Dunlop. Als voetbaldier was dit voor mij een unieke mogelijkheid. Dagelijks werk ik met veel plezier en passie, samen met mijn team, om onze kwaliteit en service naar een steeds hoger niveau te tillen.

 

Matty den Ridder

Na mijn opleiding SPECO ben ik in april 2007 bij Trainingskampen.nl in dienst gekomen. Inmiddels ben ik al jarenlang met veel plezier businessmanager en leid ik de afdeling binnenland. Tevens ben ik als projectmanager betrokken bij de afdeling buitenland. Buiten mijn werkzaamheden bij Trainingskampen.nl voetbal ik bij MOC’17.

 

Marciano Baidjoe

Na het afronden van mijn studie Sportmanagement en stages bij Trainingskampen.nl ben ik sinds mei 2008 als operational manager verantwoordelijk voor de trainingskampen in binnen- en buitenland en de administratie van de verschillende projecten. Naast het werken bij Trainingskampen.nl zaalvoetbal ik in een vriendenteam waar prestaties en gezelligheid hand in hand gaan.

 

Robin Hoezen

‘Als fervent sportliefhebber ben ik tijdens mijn studieperiode bij de NHTV Leisure Management in Breda in contact gekomen met Trainingskampen.nl. Sinds maart 2017 ben ik werkzaam binnen dit sportbedrijf in de rol van projectmanager en marketeer. Buiten mijn werkzaamheden bezoek ik regelmatig sportwedstrijden en streef ik er naar om een op maat gemaakt pakket samen te stellen, voor elk team, elke keer weer!’

Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail, Facebook of Twitter.
Wij kijken er naar uit om jouw trainingskamp te mogen verzorgen!