Trainingskampen.nl

compleet verzorgd

Ja, ik wil op trainingskamp naar:Padel, dé snelst groeiende sport van Nederland heeft ook Trainingskampen.nl enthousiast gemaakt. Vanaf de lancering eind 2020 zijn we intern aan de slag gegaan om een mooi padelaanbod samen te stellen in zowel binnen- als buitenland. Wil jij weten welke mogelijkheden Trainingskampen.nl voor jou als individu, team of vereniging heeft, neem dan snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

PADELREIZEN 2022

Goed voorbereid de KNLTB padel competitie in, óf je krachten meten met Zuid Europese spelers? Trainingskampen.nl organiseert een aantal padelreizen naar onder andere Valencia, Marbella of Sevilla. Inschrijven voor deze reizen kan als individu, koppel of als team. Alles is geregeld van A tot Z, ook je vlucht is inbegrepen in de pakketprijzen. Benieuwd welke reizen op de agenda staan, klik dan HIER!

Padel Superdeals!

De specialist in trainingskampen

Sinds 2004 verzorgen wij op maat samengestelde trainingskampen voor sportclubs. Deze arrangementen worden op maat samengesteld op basis van uw wensen, behoeften én budget!

BEKIJK HIER HET COMPLETE AANBOD

"Als oud topscheidsrechter weet ik dat ieder detail telt. Dat is tevens ook waar Trainingskampen.nl naar streeft. Daarom ben ik al jarenlang met trots ambassadeur."

- Mario van der Ende

FLOOT MEER DAN 600 WEDSTRIJDEN
 • Onze ambassadeur


  Sven-II.jpg

  Sven Boele


Social Media

Contact opnemen


 

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Uw vraag of opmerking:

   Name:

   E-mail:

   Phonenumber:

   How can we help you?

   Van A tot Z

   Vele clubs gingen u al voor. Hier een selectie: