HBS Craeyenhout Dames 1 | Lissabon II

Eindelijk was het zo ver. Na Valencia en Barcelona wilden we wel eens wat anders. Lissabon werd het! Op 15 februari vlogen we om 16.30 vanaf Schiphol naar het zonnige Lissabon. Eenmaal aangekomen stonden onze begeleiders van Trainingskampen.nl al netjes te wachten. Zij begeleidden ons naar de bus die klaar stond. Gelijk konden we op weg naar het hotel, net iets buiten het centrum van Lissabon maar wel omgeven door het nationale sportcomplex van Portugal! Na een stevig diner besloten we om rustig aan te doen en ’s avonds in het hotel te blijven.

‘Een fantastisch trainingskamp waarin wij hechter als team zijn geworden en de weg weer naar boven hebben ingeslagen’

De volgende dag scheen de februarizon volop. Na het ontbijt stond de bus al klaar om ons naar Desportivo Jamor te brengen, het trainingscomplex van Portugal. Daar hadden we een mooie en intensieve training. Nadien werden we weer terug afgezet om te gaan lunchen. Met de taxi gingen we vervolgens naar het stadscentrum waar we een heuse sitway-tour deden door de smalle en gezellige straatjes van Lissabon. Dat was goed voor de teambuilding en het trok ook veel bekijks. ’s Avonds hebben we lekker gegeten in een zeer goed restaurant!

De volgende dag stond het oefenduel tegen het nationale team van Portugal op het programma, georganiseerd door Trainingskampen.nl. Aangezien het niveau aardig hoog is in Nederland wonnen we de wedstrijd met 7-0. In de avond gingen we nog naar Benfica-Boavista, ook die wedstrijd werd gewonnen met 3-0. Erna gingen we op stap in dé club van Lissabon: Urban Beach! Op zondag stond de terugvlucht op het programma. We hebben echt genoten en na de winterstop hebben we bovendien onze eerste drie wedstrijden gewonnen. Aanrader!

“HBS Craeyenhout Dames 1 verbleef in onze locatie Lissabon II”

Bekijk de foto's

Bekijk de video's