vv Hoogeloon | Noordwijk

Trainingsweekend Noordwijk – VV Hoogeloon

Afgelopen augustus’18 is onze selectie op trainingskamp geweest in Noordwijk. De selectie vertrok vrijdagmiddag naar het hostel in Noordwijk waar het weekend zou worden doorgebracht. Na het avondeten begon de selectie met een duurloop op het strand, waarna op het zand een fanatiek toernooi werd gespeeld met o.a. voetvolley. De vrijdagavond werd afgesloten met een drankje in een plaatselijke kroeg.

Op zaterdagmorgen was iedereen, met spierpijn van het voetballen op het zand, om 8:30 uur present voor een voedzaam ontbijt, zodat er daarna goed getraind kon worden. De training vond plaats op het hoofdveld van V.V. Noordwijk, waar ook het Nederlands elftal in het verleden regelmatig een training afwerkte.

De zaterdagmiddag werd gevuld met het spelen van een voetmidgetgolftoernooi en enkele partijtjes in de panna-kooi. Het voetmidgetgolf werd gewonnen door Rik van der Heijden. De planning was om de zaterdagmiddag af te sluiten met het zwemmen in de zee, maar helaas zat het weer niet mee. In plaats daarvan werd het voetmidgetgolftoernooi geanalyseerd op de boulevard in Noordwijk.

Op zaterdagavond werd er gezellig gebarbecued en met zijn allen naar Ajax en PSV gekeken, waarna de avond eindigde met een avondje stappen in Noordwijk. Zondagmorgen stond er nog een ontbijt klaar, waarna weer werd vertrokken naar Hoogeloon. Het weekend werd onder het genot van een stukje vlees van de wok met zijn allen afgesloten in de geheel vernieuwde bar van Café-Zaal D’n Bakker. Zowel de technische staf als de spelers spreken van een zeer geslaagd trainingsweekend en zijn ervan overtuigd dat de basis is gelegd voor een succesvol seizoen.

Bekijk de foto's

Bekijk de video's