< TERUG NAAR OVERZICHT

Albir Playa Hotel & Spa

Trainingskamp Albir, Midden-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Geweldig goed hotel met nieuw kunstgrasveld op loopafstand. Een aanrader voor een trainingskamp waar voetbal en teambuilding centraal staan.

Ton Cornelissen Ambassadeur/ oud profvoetballer Trainingskampen.nl
  • Bestemming: Midden-Spanje
  • Verzorging: Halfpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Strand , Fitnessruimte , Sauna

BESTEMMING
Albir, een Spaans dorp. Heerlijk trainen met een veld op twee minuten lopen van het geweldige hotel. Voor wie wil genieten van het uitgaansleven: Benidorm ligt op 10 taximinuten.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel biedt diverse faciliteiten, waaronder een buitenzwembad, gym en een SPA met o.a. sauna en massage. De kamers zijn van een hoge standaard en de ervaringen van de clubs voor wat betreft het eten & drinken zijn zeer positief! Er zijn ook vele mogelijkheden tot vertier door de recreatiemogelijkheden.

U kunt gebruik maken van het kunstgrasveld dat op loopastand van het hotel ligt. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en één oefenwedstrijd óf twee  trainingen van elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, op basis van beschikbaarheid. Wij denken graag met u mee!

ACTIVITEITEN
De regio biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u ervoor kiezen om een city trip te doen door Alicante, Elche of Valencia. Of afreizen naar de Algar-watervallen of een bezoek brengen aan de vele water- en attractieparken in de regio. Verder kunt u ervoor kiezen om de buurt te gaan verkennen op de mountainbike. Een tapas of wijnproeverij is ook zeker een aanrader! In Benidorm kunt u heerlijk een avondje op stap gaan met de groep en genieten van de vele restaurant en barren die de stad te bieden heeft.

Zoek u iets in dezelfde prijscategorie? Kijk dan eens naar –  Torremolinos III.