< TERUG NAAR OVERZICHT

Albufeira I

Algarve, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Goed hotel, vanuit het restaurant een schitterend zicht op de Oceaan, en we hebben direct voor het hotel op het strand voet volley kunnen spelen

sv Borger
  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: All-Inclusive
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Strand , Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 4 dagen 3 nachten op basis van all-inclusive (volpension ook mogelijk) + sportpakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • 3* accommodatie, ideale ligging en van beschikking over prima faciliteiten
  • Trainingscomplex ligt op korte afstand van het hotel circa 5 á 10 minuten
  • Centrum en uitgaansleven op korte afstand bereikbaar

FACILITEITEN

Het hotelcomplex beschikt over diverse sportfaciliteiten zoals binnen- en buitenzwembad, tennisbanen, snooker en een zaal met speelautomaten. Tevens bevinden zich op korte afstand van het hotel 9- en 18-holes golfbanen. Het hotel heeft tevens een direct toegang tot het schitterende zandstrand van Albufeira strand!

BESTEMMING

Het beachresort ligt in Albufeira, dé toeristische badplaats in de Algarve, aan de Atlantische Oceaan. Dit kleine dorpje is één van de belangrijkste en drukste toeristische plaatsen van Portugal. De oude stadskern, met z’n vele restaurantjes en barretjes, is een bezoek waard en ligt op vier kilometer. Er zijn veel bars, discotheken en pubs die uitnodigen om tot in de kleine uurtjes te gaan stappen, zowel in Albufeira als in Praia da Oura.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Voor atletiek geldt een ander basis pakket bestaande uit: twee trainingen van elk 120 min.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 3 dagen- 2 nachten óf 5 dagen- 4 nachten.
De regio Albufeira biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Citytrip Faro
– Boottocht
– Jeep safari
– Paintballen
– Sportquiz
– Diverse golfbanen in directe omgeving

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in Albufeira (extra toeslag)
– Reis- en/of annuleringsverzekering aanvragen
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.