< TERUG NAAR OVERZICHT

Albufeira I

Trainingskamp Albufeira, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Schitterend trainingskamp gehad. Alles was tot in de puntjes top geregeld. De velden waren perfect, het weer was goed én de Nederlandse feestcafés waren speciaal geopend!

René Reijinga Trainer RKVV Saenden
  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: All-Inclusive
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Strand , Stadscentrum

BESTEMMING
Albufeira is dé toeristische badplaats in de Algarve aan de Atlantische Oceaan. Dit kleine dorpje is één van de belangrijkste en drukste toeristische plaatsen van Portugal. De oude stadskern met z’n vele restaurantjes en barretjes wordt omgeven door schitterende zandstranden. Er zijn veel bars, discotheken en feestcafés die uitnodigen om tot in de kleine uurtjes te gaan stappen, zowel in Albufeira oud áls nieuw! De aangename temperaturen in januari zorgen ervoor dat dit dé ideale uitvalsbasis is voor een trainingskamp!

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotelcomplex beschikt over diverse sportfaciliteiten zoals: binnen- en buitenzwembad, tennisbanen, snooker en een zaal met speelautomaten. Ook is er een klein winkeltje aanwezig. Het hotel heeft tevens een directe toegang tot het schitterende zandstrand van Albufeira, aangezien het hotel ook op een klif gelegen is! De kamers beschikken over airconditioning, televisie en een balkon met zitje. De kamers zijn ietwat gedateerd, maar verkeren in goede staat. Het hotel is bezig om de kamers geleidelijk aan te renoveren.

Het trainingscomplex ligt op ongeveer 10 minuten rijden van het hotel. Uiteraard zitten de transfers inbegrepen. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten op 1 (kunstgras)veld en één oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen à 90 minuten opgenomen.

Sinds jaar en dag organiseert Trainingskampen.nl de Algarve Cup met Nederlandstalige arbitrage, die speciaal wordt ingevlogen! Het is mogelijk om hieraan deel te nemen!

Het sportpakket is geheel naar uw wensen en behoeften in te vullen, onze specialisten denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Albufeira biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mountainbiketocht langs de ruige kliffen van de Algarve, een citytrip naar Faro, een jeepsafari óf een boottocht maken voor de ontspanning. Paintballen, survivallen, kleiduifschieten of de Businessclub laten golven? Geen enkel probleem, alles is mogelijk! Vraag naar onze activiteitenlijst.

Kijk ook eens naar deze locatie in  Albufeira III