< TERUG NAAR OVERZICHT

Albufeira Hotel Victoria Palace

Algarve, Portugal

Optimaal geschikt voor:

‘Het mooie aan dit complex is dat het veld tegenover het hotel ligt en we de focus volledig op het trainen konden leggen. Op zaterdag mochten de mannen Albufeira in, maar daaromheen heb je gewoon een privé-hotel met alles erop en eraan’

AVV SDZ
  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte

ARRANGEMENT

Basispakket: 4 dagen – 3 nachten op basis van volpension of all inclusive  + sportpakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding vanuit Trainingskampen.nl ter plaatse aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen, behoeften en budget.

ACCOMMODATIE

  • Volpension of all inclusive in het hotel: ideale ligging met veld op loopafstand
  • Train onder goede omstandigheden onder de rook van Albufeira
  • Ruime 2-persoonskamers van alle gemakken voorzien

FACILITEITEN

Het hotelcomplex beschikt over diverse faciliteiten zoals: een buitenzwembad, fitnessruimte, massagekamer en goede buffetmaaltijden. Tevens bevinden zich op korte afstand van het hotel 9- en 18-holes golfbanen. Een ideale bestemming voor jullie als groep en eventueel businessclubleden.

BESTEMMING

Het hotel ligt aan de rand van Albufeira, dé toeristische badplaats in de Algarve, aan de Atlantische Oceaan. Dit kleine dorpje is één van de belangrijkste en drukste toeristische plaatsen van Portugal. De oude stadskern, met z’n vele restaurantjes en barretjes, is een bezoek waard. Er zijn veel bars, discotheken en pubs die uitnodigen om tot in de kleine uurtjes te gaan stappen.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: één training van 90 minuten en één oefenwedstrijd inclusief Nederlandse arbitrage (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden naar bijvoorbeeld 3 dagen – 2 nachten óf 5 dagen- 4 nachten.
De regio Albufeira biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Citytrip Faro
– Boottocht
– Jeepsafari
– Paintballen
– Kleiduifschieten
– Quiz incl. presentator in Nederlands café
– Diverse golfbanen in directe omgeving

EXTRA SERVICES

– Bustransfer in Albufeira (extra toeslag)
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.