< TERUG NAAR OVERZICHT

Leonardo Hotel City Center Almere

Trainingskamp Almere, Nederland

Optimaal geschikt voor:

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Dit prachtige 4-sterren hotel heeft een moderne architectuur en bevindt zich in het hart van Almere, pal naast de stadsschouwburg. Restaurants, cafés en winkels zijn op wandelafstand te vinden. Je kunt direct onder het hotel parkeren.

VERBLIJF EN VOETBAL

Elk hotelkamer heeft een eigen moderne uitstraling en biedt uitzicht op de stad of het water. Er is een bureau en een flatscreen-tv aanwezig. De eigen badkamer is uitgerust met een bad, een douche en een toilet. Het Hotel heeft een eigen bar genaamd De Bierfabriek waar zelf gebrouwen bier wordt geserveerd. De gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten in het eigen restaurant.

We maken voornamelijk gebruik van de voetbalvelden van FC Almere. Het trainingscomplex is gelegen op 9km afstand van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Almere biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Wat te denken van een wedstrijd of stadion bezoek aan FC Almere City. U kunt ook denken aan activiteiten zoals paintballen, mountainbiken of karten. Verder kunt u een dagje naar ZOO Almere Jungle of genieten aan een van de vele plassen die Almere te bieden heeft.

Kijk ook eens naar onze andere locaties in de regio Vinkeveen