< TERUG NAAR OVERZICHT

Antwerpen II

Antwerpen, Belgie

Optimaal geschikt voor:

De oplossing voor een goedkoop trainingskamp in het buitenland. Bovendien dichtbij de Nederlandse grens en een gezellig uitgaanscentrum’

vv Nieuwekerk
  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Zwembad , Fitnessruimte , Sauna

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Hotel beschikt over moderne comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien
  • Centrum Antwerpen binnen 10 auto minuten bereikbaar
  • Trainingscomplex op korte auto afstand van het hotel

FACILITEITEN

In het luxe hotel vindt u diverse faciliteiten ter inspanning en ter ontspanning. In het volledig gerenoveerde zwembad, sauna, stoombad en fitnessruimte kunt u helemaal tot rust komen na een dag vol inspanning. In de bar, lounge of restaurant kunt u de dag op een passende manier afsluiten.

BESTEMMING

De Belgische stad ligt op slechts 15 minuten rijden van de Nederlandse grens. Het hotel bevindt zich net buiten het centrum van Antwerpen, dichtbij de belangrijkste uitvalswegen. Het bruisende uitgaansleven en het toeristisch centrum zijn een aanrader tijdens het verblijf in Antwerpen.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: één training à 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Antwerpen biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Bierproeverij
– Bowlen
– Wedstrijd- of stadion bezoek Germinal Beerschot of FC Antwerp
– Sportquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Antwerpen
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.