< TERUG NAAR OVERZICHT

Antwerpen II

Trainingskamp Antwerpen, Belgie

Optimaal geschikt voor:

De oplossing voor een goedkoop trainingskamp in het buitenland. Bovendien dichtbij de Nederlandse grens en een gezellig uitgaanscentrum’

vv Nieuwekerk
  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten:

BESTEMMING
De Belgische stad ligt op slechts 15 minuten rijden van de Nederlandse grens. Het hostel bevindt zich in het centrum van Antwerpen, dichtbij de belangrijkste uitvalswegen. Het bruisende uitgaansleven en het toeristisch centrum zijn een aanrader tijdens het verblijf in Antwerpen.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het gezellige hostel in hartje Antwerpen is zeer verzorgd en van alle gemakken voorzien. De nette meerpersoonskamers zijn fraai ingericht en beschikken elk over een eigen sanitair. Er is een bar aanwezig in het hostel en is slechts 500 meter afstand van de Oude Markt van Antwerpen verwijderd.

Het trainingscomplex bevindt zich op 2km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Antwerpen biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u een wedstrijd of stadionbezoek brengen aan Germinal Beerschot of FC Antwerp. Verder kun u naar een van de vele escape rooms in Antwerpen of een dagje naar pretpark Bobbejaanland. In de regio is het ook mogelijk om met de groep te gaan karten, bowlen of mountainbiken.

  Check ook dit Hostel in Brugge