< TERUG NAAR OVERZICHT

Floreal La Roche-En-Ardenne, Ardennen

Trainingskamp Ardennen, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Een locatie midden in de Ardennen. Een uitstekende plek voor diverse teambuildingsactiviteiten. Een trainingskamp waar je jezelf zeker niet hoeft te vervelen!

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Zwembad , Bowling , Fitnessruimte

BESTEMMING
Het verblijf strekt zich uit over 4 hectaren ongerepte natuur langs de oevers van de Ourthe. Het kasteel bevindt zich op minder dan 800 meter van het centrum van het kleine stadje La Roche-en-Ardenne, waarvan het toeristische belang zeer groot is. De locatie ligt middenin de Ardennen wat een zeer geliefde locatie is onder de mensen.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het kasteel telt 76 gerenoveerde kamers. Elke kamer beschikt over 1 tot 4 bedden, mini koelkast, LCD TV, telefoon, gratis internettoegang. De badkamer bestaat uit een WC, lavabo, douche en haardroger. Door optimaal gebruik te maken van de schitterende omgeving, biedt het domein tal van gratis activiteiten in de buitenlucht, zoals minigolf, een zwembad, petanque en multisporten. Met zijn bowlingbanen biedt het verblijf de perfecte combinatie van ontspanning, sport en entertainment.

Op 10 autominuten van het verblijf ligt het trainingscomplex.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio van de Ardenne biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De Ardenne is de locatie om sportieve activiteiten te doen. In de buurt zijn verschillende wildtrials te doen zoals raften, via ferrata en mountainbiken. Ook de natuur is prachtig hier en zeker het verkennen waard.

Kijk ook eens naar deze andere locatie in de Ardennen,  Ardennen I