< TERUG NAAR OVERZICHT

Postillion Hotel Arnhem

Trainingskamp Arnhem, Nederland

Optimaal geschikt voor:

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum

BESTEMMING
Het hotel is ideaal gelegen aan de A12, vlakbij de A50 en nabij het centrum van Arnhem waar er genoten kan worden van de vele winkel- en horecagelegenheden. Op een korte afstand van het hotel bevindt u zich in Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar u kunt genieten van een ontspannen groepswandeling. Het bruisende centrum van Arnhem ligt op korte afstand van het hotel.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel beschikt over een businesscentrum, met twaalf multifunctionele ruimtes, een eigen (gratis) parkeerplaats en gratis snelle WiFi in alle ruimtes. Alle ruime kamers zijn voorzien een bureau, een tv en een eigen badkamer. Naast het restaurant beschikt het hotel ook over een brasserie, voor de zonnige dagen heeft u toegang tot het terras.

We maken veelal gebruik van kunstgrasvelden die gemakkelijk te bereiken zijn met de auto! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
In de culturele stad Arnhem vind je vele parken, zoals de groenste attractie Park Sonsbeek. Breng een bezoek aan een wedstrijd van Vitesse of ga dieren spotten in Burgers’ Zoo. Tijd voor een drankje of hapje? Arnhem puilt uit van de leuke restaurants en cafés! Voor meer teambuilding activiteiten is het mogelijk om de buurt te gaan verkennen via de mountainbike of u kunt met de groep gaan padellen.

Op zoek naar een andere geschikte hotel accommodatie? Kijk – Deventer