< TERUG NAAR OVERZICHT

Arnhem – Padel

Gelderland, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Prachtig landgoed hotel met de juiste faciliteiten voor een perfect trainingskamp, onder de rook van het gezellige Arnhem.

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Zwembad , Fitnessruimte , Sauna

BESTEMMING
Het hotel ligt in Ellecom. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en er zijn gratis parkeermogelijkheden aanwezig. In 20 minuten rijden sta je in Arnhem centrum!

VERBLIJF EN PADEL
Dit prachtige 4-sterren landgoed hotel  beschikt over prima faciliteiten zoals: een verwarmd binnenzwembad, een klein fitnesscentrum, gratis Wifi, meerdere restaurants, een bosrijke omgeving en een gezellige bar, alsmede een sauna en stoombad. De ruime kamers en suites hebben een modern inrichting, een bad en een bureau.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in de regio Arnhem. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Arnhem biedt voldoende mogelijkheden tot activiteiten. Breng een bezoek aan een wedstrijd van Vitesse of ga dieren spotten in Burgers’ Zoo. Tijd voor een drankje of hapje? Arnhem puilt uit van de leuke restaurants en cafés! Wilt u iets actiefs doen is het mogelijk om de buurt te gaan verkennen via de mountainbike.

Een vergelijkbare locatie? Kijk dan eens naar Leusden.