< TERUG NAAR OVERZICHT

Stayokay Hostel Arnhem

Trainingskamp Arnhem, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Het was vooral fijn dat er op zo’n korte termijn nog een schaduwprogramma gerealiseerd kon worden. Gezellig hostel met vele sportfaciliteiten’

Danny Dinizlima Trainer Spartaan 20
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum

BESTEMMING
Arnhem leent zich goed voor een mooi trainingskamp. Dit hostel is gelegen in Arnhem, vlakbij het Nationaal Park ‘De Hoge Veluwe’. Toch ligt de accommodatie op slechts een steenworp afstand van het gezellige centrum van ‘Rijnstad’ Arnhem. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Het Gelredome ligt op 7 km afstand.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel heeft diverse slaapzalen voor 2 tot 7 personen. De aangename bar en lounge bieden een gezellige ambiance om een praatje te maken met andere gasten of met een hele groep wat te drinken. U kunt gebruik maken van prima faciliteiten zoals: tafelvoetbal, poolbiljart, tafeltennis en internet voor ontspanning na de training.

Voor de trainingen wordt er gebruik gemaakt van Sport- en Wijkcentrum Rijkerswoerd. Het trainingscomplex is gelegen op 8km afstand van het hostel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Arnhem biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. In de culturele stad Arnhem vind je vele parken, zoals de groenste attractie Park Sonsbeek. Breng een bezoek aan een wedstrijd van Vitesse of ga dieren spotten in Burgers’ Zoo. Tijd voor een drankje of hapje? Arnhem puilt uit van de leuke restaurants en cafés!

Kijk ook eens naar onze boslocatie in APELDOORN