< TERUG NAAR OVERZICHT

Barcelona II

Trainingskamp Barcelona, Noord-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Ideale stad voor een trainingskamp. We hebben lekker op het veld en strand kunnen trainen, city tour gehad met o.a. bezoek Sagrada Familia.Verder op zaterdagmiddag naar een wedstrijd van FC Barcelona geweest

Fortuna Wormerveer
  • Bestemming: Noord-Spanje
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
Alle faciliteiten zijn in deze metropool aanwezig voor een geslaagd trainingskamp waar teambuilding centraal staat. Naast het historische centrum kunt u de voetbalcultuur opsnuiven door middel van een bezoek aan het stadion en/of wedstrijd van FC Barcelona of door een rondleiding in het stadion en museum Camp Nou, maar zeker ook de fantastische sfeer in de stad zelf, dragen bij tot een enorme voetbalspirit en teambuilding.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het luxe hotelcomplex, gelegen op 350 meter loopafstand van het strand Mar Bella, beschikt over diverse faciliteiten zoals een lounge, restaurant, luxe hotelbar en een fitnessruimte. Tevens zijn er diverse transfermogelijkheden op korte afstand (taxi, bus, metro- en treinstation) die je snel naar het centrum van de stad brengt.

Het trainingscomplex ligt op korte rijafstand van het hotel.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Barcelona biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo is het mogelijk om een wedstrijd of stadion bezoek te brengen aan FC Barcelona. Verder kunt u Bike tour doen waardoor u alle historische hotspots van de stad ontdekt. U kunt ook gaan mountainbiken of genieten in een van de vele horecagelegenheden die Barcelona te bieden heeft.

Kijk ook eens naar onze andere locatie in –  Barcelona V