< TERUG NAAR OVERZICHT

Benidorm Port Fiesta Park

Costa Blanca, Midden-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Nieuw in ons assortiment! Een prima basic hotel in de directe buurt van de stad, het strand en de velden. Een aanrader voor de all inclusive liefhebber.

Jordi Potuit Accountmanager Costa Blanca Trainingskampen.nl
  • Bestemming: Midden-Spanje
  • Verzorging: All-Inclusive
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Strand , Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 4 dagen 3 nachten op basis van volpension + sportpakket. Inclusief retourvlucht, was service, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE & FACILITEITEN

Dit hotel is een basic 3-sterren all-inclusive. De accommodatie beschikt over standaard kamers en faciliteiten die ervoor zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een gezellige bar, fitness en restaurant.

BESTEMMING

Het hotel ligt op loopafstand van het oude centrum en het strand van de bekende badplaats. Ook liggen de kunstgras voetbalvelden van topkwaliteit op 5 minuten lopen van het hotel.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: een training van 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 3 dagen- 2 nachten óf 6 dagen- 5 nachten.
De regio Benidorm biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbike
– Tapas- wijnproeverij
– Wedstrijdbezoek Segunda Division
– Citytrip Valencia/Benidorm
– Golfbaan in directe omgeving

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in Benidorm (extra toeslag)
– Reis- en/of annuleringsverzekering aanvragen
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.