< TERUG NAAR OVERZICHT

Breda II

Brabant, Nederland

Optimaal geschikt voor:

We hebben ideaal genoten van dit mooie hotel in het centrum van Breda! Erg leuk en gastvrij en bovendien mooi trainingscomplex op korte afstand’

Luc Team manager SK Lochristi
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Hotel ligt op loopafstand van het centrum
  • Trainingscomplex ligt op korte autoafstand (± 10 min.)
  • Moderne inrichting en comfort

FACILITEITEN

Het hotel heeft een moderne inrichting en beschikt over een sfeervol restaurant en gezellige lounge bar. Het uitstekende trainingscomplex, hetwelk over diverse kunstgrasvelden beschikt, is op korte transferafstand bereikbaar. De gezellige barretjes en uitgaansgelegenheden bevinden zich op loopafstand van het hotel.

BESTEMMING

Deze accommodatie ligt in het hartje centrum van Breda, gelegen aan de rand van het centrum. Binnen een paar minuten loopafstand staat u middenin het centrum van deze gezellige, bruisende, bourgondische stad. Hetwelk de mogelijkheid biedt om na een zware trainingsdag met de groep een drankje te doen.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 min. en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten.
De regio Breda biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Paintballen
– Bowlen
– wedstrijdbezoek van NAC of Willem II
– Voetbalquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Breda
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.