< TERUG NAAR OVERZICHT

Hotel NH Brugge

Trainingskamp Brugge, Belgie

Optimaal geschikt voor:

De Belgische stad Brugge is een ideale plek voor een geslaagd trainingskamp.

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
Dit 4-sterren hotel is gelegen in het hartje van Brugge. Het hotel is gevestigd in een voormalig klooster, tegenover het Concertgebouw. Op 850 meter van het centraal station. Op minder dan 1 km van het hotel vindt u de Grote Markt en andere bezienswaardigheden in het historische stadscentrum.

VERBLIJF EN VOETBAL
De kamers van het hotel hebben een warme landelijke inrichting en een stijlvolle badkamer. De kamers zijn voorzien van airconditioning, kabel-tv en een kluisje. a een drukke dag kunt u genieten van een drankje in de tuin of een krant lezen op het terras. U kunt ook gaan trainen in het fitnesscentrum met uitzicht op de tuin. Verder kunt u genieten van een Belgisch biertje in de knusse bar.

Het trainingscomplex bevindt zich op 4km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Brugge biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u ervoor kiezen om een stadion of wedstrijd bezoek te brengen aan Club Brugge. Verder kunt u ervoor kiezen om met de groep te gaan Bowlen, mountainbiken of een potje te gaan zaalvoetballen. Uiteraard is een bezoekje aan het centrum van Brugge een echte aanrader!

Op zoek naar een andere locatie in Brugge? Kijk dan –  Brugge I