< TERUG NAAR OVERZICHT

Brugge II – Padel

West-VlaanderenPadel, Belgie

Optimaal geschikt voor:

De historische stad heeft veel cultureel erfgoed waardoor toeristen uit zowel binnen- als buitenland de stad massaal bezoeken. Ook op culinair gebied is Brugge zeer aan te bevelen!

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
Dit 4-sterren hotel is gelegen in het hartje van Brugge. Het hotel is gevestigd in een voormalig klooster, tegenover het Concertgebouw. Op 850 meter van het centraal station van Brugge. Op minder dan 1 km van het hotel vindt u de Grote Markt van Brugge en andere bezienswaardigheden in het historische stadscentrum.

VERBLIJF EN PADEL
De kamers van het hotel hebben een warme landelijke inrichting en een stijlvolle badkamer. De kamers zijn voorzien van airconditioning, kabel-tv en een kluisje. a een drukke dag kunt u genieten van een drankje in de tuin of een krant lezen op het terras. U kunt ook gaan trainen in het fitnesscentrum met uitzicht op de tuin. Verder kunt u genieten van een Belgisch biertje in de knusse bar.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in Brugge! Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Brugge biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u ervoor kiezen om een stadion of wedstrijd bezoek te brengen aan Club Brugge. Verder kunt u ervoor kiezen om met de groep te gaan Bowlen, mountainbiken of een potje te gaan zaalvoetballen. Uiteraard is een bezoekje aan het centrum van Brugge een echte aanrader!

Kijk ook eens naar de opties die we hebben aan de kust; OOSTENDE