< TERUG NAAR OVERZICHT

Youth Hostel ‘Europa’ Brugges

Trainingskamp Brugge, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Gezellig hostel met een mooie bar, velden en stadscentrum goed bereikbaar!

KSK Steenbrugge
  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Het hostel bevindt zich dicht bij de belangrijkste uitvalswegen en het centrum van het Bourgondische Brugge. De Brugse binnenstad ligt op 2 km afstand en is bereikbaar met het openbaar vervoer. De luchthaven van Brussel ligt op 1 uur reizen met de trein.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het gezellige hostel dicht bij het centrum van Brugge is zeer verzorgd en van alle gemakken voorzien. De nette meerpersoonskamers zijn fraai ingericht en beschikken elk over een eigen sanitair. U kunt in de ochtend genieten van een gratis ontbijtbuffet en ‘s avonds kunt u genieten van een van de Belgische bieren die in de bar geschonken worden.

Het trainingscomplex bevindt zich op 5km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Brugge biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u ervoor kiezen om een stadion of wedstrijd bezoek te brengen aan Club Brugge. Verder kunt u ervoor kiezen om met de groep te gaan Bowlen, mountainbiken of een potje te gaan zaalvoetballen. Uiteraard is een bezoekje aan het centrum van Brugge een echte aanrader!

 Op zoek naar een ander Hostel in België? Kijk dan naar  Oostende