< TERUG NAAR OVERZICHT

Brussel

Brussel, Belgie

Optimaal geschikt voor:

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

Het hotel bevindt zich in Brussel, wat op slechts 450 meter van de Grote Markt in Brussel ligt.  Het hotel biedt parkeergelegenheid en u kunt overal gebruik maken van het WIFI. De kamers van het hotel hebben een moderne uitstraling. Het hotel beschikt over ruime slaapkamers met een privé-badkamer.  Het hotel heeft ook een fitness ruimte. Ideaal voor een sporter om weer fit en sterker te worden.  Het hotel beschikt over een stijlvolle restaurant, waar u heerlijk kunt genieten van het eten.  Ook is er een bar aanwezig, waar u gezellig met elkaar een drankje kunt doen. Zeker een aanrader om dit hotel is te bezoeken!

BESTEMMING

Vanaf het hotel is het slechts 450 meter van de Grote Markt af. Zeker een aanrader om dit in Brussel te bezoeken!   Dit 3-sterren hotel behoort tot één van de betere locaties om een trainingskamp te houden.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee
trainingen van elk 90 min. en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Brussel biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Belgische biertour
– Wedstrijdbezoek Anderlecht
– Karten
– Bowlen
– Paintballen

EXTRA SERVICES

– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.