< TERUG NAAR OVERZICHT

Brussel I

Trainingskamp Brussel, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Brussel is echt een fantastische stad! Leuke uitgaansgelegenheden en prima trainingsvelden.

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
Het hotel bevindt zich in Brussel, wat op slechts 450 meter van de Grote Markt in Brussel ligt. Manneken Pis en het metrostation Anneessens liggen op slechts 200 meter van de accommodatie. Zeker een aanrader om dit in Brussel te bezoeken!

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel biedt parkeergelegenheid en u kunt overal gebruik maken van het WIFI. De kamers van het hotel hebben een moderne uitstraling. Het hotel beschikt over ruime slaapkamers met een privé-badkamer. Het hotel heeft ook een fitness ruimte. Ideaal voor een sporter om weer fit en sterker te worden.  Het hotel beschikt over een stijlvolle restaurant, waar u heerlijk kunt genieten van het eten.  Ook is er een bar aanwezig, waar u gezellig met elkaar een drankje kunt doen.

Het trainingscomplex bevindt zich op 7km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Brussel biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. U kunt ervoor kiezen om met de groep te gaan karten, bowlen of paintballen. Verder kunt u een stadion of wedstrijd bezoek brengen aan RSC Anderlecht. Een bezoek aan het centrum van Brussel is zeker een aanrader! U kunt lekker bourgondisch dineren in een van de vele restaurants of een lekker pintje drinken op het terras.

Op zoek naar een andere locatie in Brussel? Kijk dan Brussel III