< TERUG NAAR OVERZICHT

Aparthotel Delden

Trainingskamp Delden, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Wij zijn zeker tevreden over de organisatie vanuit Trainingskampen.nl. Prima faciliteiten om aan teambuilding te doen. De trainingsvelden liggen er uitstekend bij!

VOB
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Bowling , Bosgebied

BESTEMMING
Zowel de sportlocatie als het hotel van de accommodatie Delden liggen in het fantastische landschap van Twente. Deze sportlocatie is uitstekend geschikt voor professionele trainingskampen. De bosrijke omgeving en de nabijheid van Hengelo/Enschede dragen ertoe bij om er een heerlijk sportweekend van te maken.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit mooie 4-sterren hotel beschikt over een prachtige fitness ruimte, voor de krachttraining. Buiten alle voetbalfaciliteiten is er ook aan andere ontspanning gedacht, zoals golfen op de eigen 9-holes golfbaan, indoortennis, bowling en recreatieruimte met pool biljarts, tafelvoetbal, PlayStation en darts en een sfeervolle huisbar. Daarnaast is er ook een overdekt zwembad met sauna in het hotel aanwezig.

We maken gebruik van de trainingsvelden van het hotel. Het trainingscomplex dat direct aan het prachtige hotel grenst, ligt er uitnodigend bij In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Delden biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Wat te denken van een wedstrijdbezoek van FC Twente of een groepstraining in de bossen. U kunt ook denken aan activiteiten zoals paintballen, mountainbiken, escape room, Outdoor adventure of een rondleiding door de Grolsch bierbrouwerij.

Op zoek naar iets anders in de Regio? Kijk dan eens naar onze locatie in Rijssen