< TERUG NAAR OVERZICHT

Den Haag II

Trainingskamp Den Haag, Nederland

Optimaal geschikt voor:

prachtig gerenoveerd hostel! mooie ligging direct aan het water. Je kunt zowel met de boot als op de fiets gemakkelijk naar de mooie badplaats Scheveningen. Zeker een aanrader!

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Dit prachtige hostel heeft een topligging aan het water, op 5 minuten loopafstand van station Hollands Spoor. Het pand is prachtig gerenoveerd in stijl van de Amsterdamse school. U staat binnen 10 min in het hartje van Den Haag. Vanaf het terras gaat er tevens een boot die direct naar Scheveningen gaat(7,50 euro p.p.)

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit prachtige gerenoveerde hostel ligt direct aan het water. Het hostel beschikt over een pooltafel en dart bord. Verder beschikt elke kamer heeft een eigen douche en toilet. In het restaurant kunt u heerlijke dineren. U kunt heerlijke genieten op het buitenterras aan het water. Een BBQ houden op het buitenterras is ook een mogelijkheid!

Het trainingscomplex bevindt zich op 4 km van het hostel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Den haag biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Vanaf het terras is er een boot die direct naar Scheveningen gaat(7,50 euro p.p.) . U kunt er ook voor kiezen om de boel te gaan verkennen op de fiets of de mountainbike. Zo is het ook mogelijk om een wedstrijd te bezoeken van ADO Den Haag. Vanaf het hostel bent u in minder dan 20 minuten met de fiets, boot of auto in de beroemde badplaats Scheveningen. Het centrum bereikt u binnen 10 min. Zeker een aanrader gedurende u verblijf!

Kijk ook eens naar deze strandlocatie; Noordwijk