< TERUG NAAR OVERZICHT

Postillion Hotel Deventer

Trainingskamp Deventer, Nederland

Optimaal geschikt voor:

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Het viersterren hotel, met een perfecte ligging tussen de snelweg A1 en de IJsel, is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaarvervoer. Daarnaast is het een goede uitvalbasis voor het ontdekken van de prachtige omgeving, zoals de Veluwe. Hierdoor is de locatie geschikt voor ieder trainingskamp. Op slecht 5 minuten afstand van het hotel, bevindt zich het gezellige en sfeervolle centrum van Deventer waar u kunt genieten van winkels, cafés en restaurants.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel beschikt over een businesscentrum, met vijftien multifunctionele ruimtes, een eigen (gratis) parkeerplaats en snelle WiFi. Alle ruime kamers zijn voorzien een bureau, een tv, een eigen badkamer en de kamers bieden uitzicht op het meer en de haven. Het hotel heeft een lounge, een restaurant waar verschillende buffetten geserveerd worden en voor de zonnige dagen heeft u toegang tot het terras.

De velden zijn gemakkelijk te bereiken met de auto! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
In het centrum van Deventer is het mogelijk om te genieten van volop gezelligheid tijdens het winkelen of van de gezellige cafés en restaurants. Daarnaast worden er ook jaarlijks internationale evenementen gehouden in Deventer, denk aan Deventer op Stelten en de Deventer Boekenmarkt. Een echte aanrader tijdens uw trainingskamp is het bezoeken van de Deventer Koekwinkel waar al meer dan 400 jaar de wereldberoemde kruidkoek wordt gebakken. Voor meer teambuildingactiviteiten is het mogelijk om te gaan mountainbiken of paintballen met de groep.

Op zoek naar een andere geschikte hotel accommodatie? Kijk – Putten