< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth

Trainingskamp Doorwerth, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Met name de trainingsvelden bij de locatie was ideaal. Ook de beschikking hebben over een aparte verzorgingsruimte met twee massagetafels’

Nick Peeters Team manager VK Berg Op
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Zwembad , Sauna

BESTEMMING
Dit hotel is gevestigd in de bosrijke Veluwe, tussen Arnhem en Wageningen. Dit 4-sterren hotel behoort tot één van de betere locaties om een professioneel trainingskamp te beleggen. De snelwegen A50 en A12 zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf het hotel.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit mooie 4-sterren hotel beschikt over ruime kamers en suites met een modern inrichting, een bad en een bureau. Je kunt in alle openbare ruimtes van het hotel gratis gebruikmaken van WiFi. Er zijn tal van gratis voorzieningen, waaronder een binnen- en buitenzwembad, sauna en een all-weather tennisbaan.

Het trainingscomplex bevindt zich op 1km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.         

ACTIVITEITEN
De regio Doorwerth biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo is het mogelijk om te ontspannen met een wedstrijd bezoek van Vitesse of een avondje het mooie Nijmegen verkennen. Wilt u iets actiever doen is dat ook zeker mogelijk met deze locatie. Zo kunt u gaan paintballen of bowlen maar ook de prachtige natuur verkennen door een mountainbike tocht.

Kijk ook eens naar deze locatie in  Nijmegen-Wijchen