< TERUG NAAR OVERZICHT

Postillion Hotel Dordrecht

Trainingskamp Dordrecht, Nederland

Optimaal geschikt voor:

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
Het hotel is gelegen aan de A16, centraal gelegen van de grote steden, nabij Rotterdam en het centrum van Dordrecht waar er genoten kan worden van de vele winkel-, uitgaan en horecagelegenheden. Een echte aanrader tijdens uw bezoek in Dordrecht is de Biesbosch, een mooi bosrijk gebied waar u kunt genieten van een rustige wandeling of ideaal een bosloop kunt houden.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel beschikt over een businesscentrum, met negen multifunctionele ruimtes, een eigen (gratis) parkeerplaats en snelle WiFi. Alle ruime kamers zijn voorzien een bureau, een tv en een eigen badkamer. Het hotel heeft een fitnessruimte, een lounge, een restaurant waar verschillende buffetten geserveerd worden en voor de zonnige dagen heeft u toegang tot het terras.

De velden zijn gemakkelijk te bereiken met de auto! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
In de stad Dordrecht vindt u cultuur, ruige natuur en een rijk verleden dat je tussen de meer dan 1000 monumenten in de historische binnenstad nog overal ervaart. Dordrecht is als enige Nederlandse stad opgenomen in een lijst van dertig ‘verborgen juwelen’ in Europa. De stad heeft een uitgebreid aanbod van winkels, restaurants en (eet)cafés: waar je ook trek in hebt, je vindt het in Dordrecht. Voor meer teambuildingactiviteiten is het mogelijk om te gaan karten, mountainbiken, paintballen, midgetgolfen en voor de durfvallen verschillende wateractiviteiten.

Op zoek naar een andere geschikte hotel accommodatie? Kijk – Arnhem