< TERUG NAAR OVERZICHT

DJH Youth Hostel Düsseldorf

Düsseldorf, Duitsland

Optimaal geschikt voor:

Een top locatie voor een teambuildingsweekend. De oplossing voor een goedkoop trainingskamp in het buitenland. Bovendien ben je zo in het centrum’

DSO Zoetermeer
  • Bestemming: Duitsland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + hockeypakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Trainingscomplex ligt op korte auto-afstand ( 7 min)  van het hostel
  • Stadscentrum op slechts een paar km afstand
  • Gezellig hostel, met comfortabele kamers van alle gemakken voorzien

FACILITEITEN

Het hostel ligt mooi gelegen met een uitzicht op het oude centrum van Düsseldorf. De kamers van het hostel zijn op een moderne wijze ingericht. Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals tafelvoetbal, poolbiljart, tv-corner, gezellige 24uurs bar, lounge en internet voor ontspanning in het weekend. Dit hostel is zeer geschikt voor teambuilding.  Het hostel beschikt ook over een restaurant, waar lekkere gerechten worden geserveerd. Tevens vindt u een eigen speelveldje (gras) op het complex en een verhard voetbalveldje (voor de appartementen gelegen). Dit hostel biedt de ideale mogelijkheden voor een geslaagd teamweekend aan!

BESTEMMING

Het hostel in Düsseldorf is gelegen te midden van een ruim en groenrijk terrein. De Bourgondische binnenstad van vindt u op vijf minuten rijden.

HOCKEYPAKKET

Het hockeypakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het hockeypakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Düsseldorf biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Pretpark Warner Bros Movie World
– Stadion- of wedstrijdbezoek Fortuna Düsseldorf of Borussia Mönchengladbach
– Citytrip Düsseldorf of Mönchengladbach
– Voetbalquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Düsseldorf
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid