< TERUG NAAR OVERZICHT

DJH Youth Hostel Düsseldorf

Trainingskamp Düsseldorf, Duitsland

Optimaal geschikt voor:

Een top locatie voor een teambuildingsweekend. De oplossing voor een goedkoop trainingskamp in het buitenland. Bovendien ben je zo in het centrum’

DSO Zoetermeer
  • Bestemming: Duitsland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Het hostel in Düsseldorf is gelegen te midden van een ruim en groenrijk terrein. De Bourgondische binnenstad van vindt u op vijf minuten rijden. Verder bevindt dit hostel zich op slechts 50 meter van de Rijn in een markant gebouw met uitzicht op het oude centrum van Düsseldorf.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals tafelvoetbal, poolbiljart, tv-corner, gezellige 24uurs bar, lounge en internet voor ontspanning in het weekend. Tevens vindt u een eigen speelveldje (gras) op het complex en een verhard voetbalveldje (voor de appartementen gelegen). Bovendien is het mogelijk om een eigen zaal te huren en/of een eigen discobar te huren. In het Restaurant van het hostel kunt u heerlijk dineren.

Het trainingscomplex bevindt zich op 3,5km van het hotel! in de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Düsseldorf biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u een wedstrijd of stadion bezoek brengen aan Borussia Mönchengladbach of Fortuna Düsseldorf . Verder kunt u ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan pretpark Warner Bros Movie World of een Citytrip te gaan doen door de steden Düsseldorf of Mönchengladbach. Wilt u iets actiever dan kunt u er ook voor kiezen om met de groep te gaan mountainbiken.

Kijk ook eens naar onze locatie in, Keulen