< TERUG NAAR OVERZICHT

Düsseldorf

Düsseldorf, Duitsland

Optimaal geschikt voor:

Een top locatie voor een teambuildingsweekend. De oplossing voor een goedkoop trainingskamp in het buitenland. Bovendien ben je zo in het centrum’

DSO Zoetermeer
  • Bestemming: Duitsland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Trainingscomplex ligt op korte auto-afstand van het hostel
  • Stadscentrum op slechts een paar km afstand
  • Gezellig hostel, met comfortabele kamers van alle gemakken voorzien

FACILITEITEN

Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals tafelvoetbal, poolbiljart, tv-corner, gezellige 24uurs bar, lounge en internet voor ontspanning in het weekend. Tevens vindt u een eigen speelveldje (gras) op het complex en een verhard voetbalveldje (voor de appartementen gelegen). Bovendien is het mogelijk om een eigen zaal te huren en/of een eigen discobar te huren.

BESTEMMING

Het hostel in Düsseldorf is gelegen te midden van een ruim en groenrijk terrein. De Bourgondische binnenstad van vindt u op vijf minuten rijden.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 min. en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Düsseldorf biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Pretpark Warner Bros Movie World
– Stadion- of wedstrijdbezoek Fortuna Düsseldorf of Borussia Mönchengladbach
– Citytrip Düsseldorf of Mönchengladbach
– Voetbalquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Düsseldorf
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid