< TERUG NAAR OVERZICHT

Egmond

Noord-Holland, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Echt een aanrader voor jeugdelftallen. Vriendelijk en behulpzaam personeel in het hostel. Het strand en de duinen in de omgeving zijn ideaal voor jeugdteams, de wedstrijd tegen FC Castricum is goed verlopen en de ontvangst was ook daar prima

Rocco Ooms Teammanager ASV Arkel
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Strand

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Gezellig hostel, ideaal gelegen en biedt de juiste faciliteiten voor een ontspannen verblijf
  • Ruime 4-6 persoonskamers met privé sanitair
  • Trainingscomplex ligt op korte auto afstand van het hostel (± 7 min.)

FACILITEITEN

Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals: bar, lounge, poolbiljart, fietsverhuur, audiovisuele middelen en gratis Wi-Fi voor de ontspanning voor, na of tussen de voetbalactiviteiten. Op de drie zonovergoten terrassen of in de ruime lounge kunt u nog even napraten over de training of wedstrijd.

BESTEMMING

Dit moderne hostel ligt ideaal tussen strand, zee en de Kennemerduinen. Egmond ligt in de provincie Noord-Holland, nabij steden als Alkmaar, Castricum en Bergen. Het centrum van Egmond, de strandtenten of de stad Alkmaar zijn een uitstekende uitvalsbasis om met de groep een avondje op stap te gaan.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 min. en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Egmond biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Bowlen
– Kano varen
– Voetbalquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Egmond
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Omwisseling éénmaal diner in een barbecue (extra toeslag)
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.