< TERUG NAAR OVERZICHT

Stayokay Hostel Egmond

Trainingskamp Egmond, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Echt een aanrader voor jeugdelftallen. Vriendelijk en behulpzaam personeel in het hostel. Het strand en de duinen in de omgeving zijn ideaal voor jeugdteams, de wedstrijd tegen FC Castricum is goed verlopen en de ontvangst was ook daar prima

Rocco Ooms Teammanager ASV Arkel
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Strand

BESTEMMING
Dit moderne hostel ligt ideaal tussen strand, zee en de Kennemerduinen. Egmond ligt in de provincie Noord-Holland, nabij steden als Alkmaar, Castricum en Bergen. Het centrum van Egmond, de strandtenten of de stad Alkmaar zijn een uitstekende uitvalsbasis om met de groep een avondje op stap te gaan.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals: bar, lounge, poolbiljart, fietsverhuur, audiovisuele middelen en gratis Wi-Fi voor de ontspanning voor, na of tussen de voetbalactiviteiten. Op de drie zonovergoten terrassen of in de ruime lounge kunt u nog even napraten over de training of wedstrijd.

Het trainingscomplex bevindt zich op 2 km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. U kunt ervoor kiezen om met het hele team te gaan bowlen of paintballen. Zoekt u het sportiever op dan heeft u de keuze om in de buurt te gaan mountainbiken of te gaan Kanoën. Er is ook een mogelijkheid om te gaan voet volleyen op het strand of een strand training in te plannen.

Kijk ook eens naar deze strandlocatie; Noordwijk