< TERUG NAAR OVERZICHT

Ellecom – Arnhem

Trainingskamp Ellecom , Nederland

Optimaal geschikt voor:

Prachtig landgoed hotel met de juiste faciliteiten voor een perfect trainingskamp, onder de rook van het gezellige Arnhem.

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Zwembad , Fitnessruimte , Sauna

BESTEMMING
Het hotel ligt in Ellecom. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en er zijn gratis parkeermogelijkheden aanwezig. Het veld bevindt zich op een korte afstand van het hotel en de directe omgeving van het hotel is ideaal voor een boswandeling/bosloop.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit prachtige 4-sterren landgoed hotel  beschikt over prima faciliteiten zoals: een verwarmd binnenzwembad, een klein fitnesscentrum, gratis Wifi, meerdere restaurants, een bosrijke omgeving en een gezellige bar, alsmede een sauna, stoombad en een eigen vergaderruimte voor bijvoorbeeld teambesprekingen. De ruime kamers en suites hebben een modern inrichting, een bad en een bureau.

We maken gebruik van de trainingsvelden van voetbalclub SV Epe. Het trainingscomplex bevindt zich op 1km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Arnhem biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Breng een bezoek aan een wedstrijd van Vitesse of ga dieren spotten in Burgers’ Zoo. Tijd voor een drankje of hapje? Arnhem puilt uit van de leuke restaurants en cafés! Wilt u iets actiefs doen is het mogelijk om de buurt te gaan verkennen via de mountainbike of u kunt met de groep gaan padellen.

Een vergelijkbare locatie? Kijk dan eens naar Harderwijk