< TERUG NAAR OVERZICHT

Enschede – Padel

Overijssel, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Prachtig hotel in Enschede waar u zich optimaal kunt voorbereiden op de competitie. Alles wordt na wens geregeld!

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum

BESTEMMING
Aan de rand van Enschede, op loopafstand van De Grolsch Veste, ligt het 4-sterren hotel. De groene omgeving van het hotel leent zich perfect voor wandelingen of fietstochten door het bos. Daarnaast is het centrum van Enschede gemakkelijk te bereiken vanuit het hotel.

VERBLIJF EN PADEL
Het hotel is gebouwd in een authentieke Saksische stijl en beschikt over 61 tweepersoonskamers.. Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals: afgesloten eetruimtes, vergaderzalen en een massageruimte. Verder beschikt het hotel over het sfeervolle Restaurant, een gezellige hotelbar, een fijn terras waar het goed vertoeven is op zonnige dagen.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in de regio Enschede. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Enschede biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Het amusementspark Go Planet Parc bevindt zich op 1,5 km van de accommodatie en biedt sportfaciliteiten, zoals Padel, schaatsen en fitness. In de omgeving kunt u tal van leuke plekken bezoeken, zoals het Kennispark Twente (1 km), centrum van Enschede (4 km) en het voetbalstadion De Grolsch Veste (1 km).

Zoekt u iets vergelijkbaars in de regio Overijssel? Kijk dan eens naar onze locatie in Zwolle.