< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Hotel De Broeierd Enschede

Trainingskamp Enschede, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Prachtig hotel in Enschede waar u zich optimaal kunt voorbereiden op de competitie. Alles wordt na wens geregeld!

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum

BESTEMMING
Aan de rand van Enschede, op loopafstand van De Grolsch Veste, ligt het 4-sterren hotel. De groene omgeving van het hotel leent zich perfect voor wandelingen of fietstochten door het bos. Daarnaast is het centrum van Enschede gemakkelijk te bereiken vanuit het hotel.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel is gebouwd in een authentieke Saksische stijl en beschikt over 61 tweepersoonskamers.. Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals: afgesloten eetruimtes, vergaderzalen en een massageruimte. Verder beschikt het hotel over het sfeervolle Restaurant, een gezellige hotelbar, een fijn terras waar het goed vertoeven is op zonnige dagen.

Het trainingscomplex bevindt zich op 2km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Enschede biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Het amusementspark Go Planet Parc bevindt zich op 1,5 km van de accommodatie en biedt sportfaciliteiten, zoals Padel, schaatsen en fitness. In de omgeving kunt u tal van leuke plekken bezoeken, zoals het Kennispark Twente (1 km), centrum van Enschede (4 km) en het voetbalstadion De Grolsch Veste (1 km).

Zoekt u iets vergelijkbaars in de regio Overijssel? Kijk dan eens naar onze locatie in  Rijssen