< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Hotel-Restaurant Epe

Trainingskamp Epe, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Onze doelstelling was om de teambuilding beter te maken. Dit is zeker gelukt! We hebben een superweek gehad’

FC Zoetermeer
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Zwembad , Fitnessruimte , Bowling

BESTEMMING
Midden in de uitgestrekte bossen van natuurgebied ‘de Veluwe’ vindt u dit prachtige 4-sterren hotel. Het hotel, de omgeving en de sportcomplexen stralen rust uit, waardoor u ongestoord kan werken aan het teamproces

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit prachtige hotel in Epe is perfect voor een trainingskamp. Alle faciliteiten die van uw trainingskamp een succes kunnen maken zijn aanwezig. Zo is er een verwarmd binnenzwembad, sauna en een Turks stoombad. Verder is er ook nog de mogelijkheid om te bowlen en om een gezellig drankje in de bar te doen. Ook een teambespreking in één van de vergaderzalen is geen probleem.

Het trainingscomplex bevindt zich op 2km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Epe biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Het hotel zelf heeft al heel veel te bieden zoals bowlen, biljarten of fitnessen. Maar het is ook mogelijk om een stadion of wedstrijd bezoek te doen bij PEC Zwolle of Go Ahead Eagles. Sportievere activiteiten zoals mountainbiken of met de groep gaan karten is hier allemaal mogelijk!

Zoekt u iets meer reuring in de omgeving? Kijk dan eens naar Nijmegen-Wijchen