< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Hotel-Restaurant Trivium Etten-Leur

Trainingskamp Etten-Leur, Nederland

Optimaal geschikt voor:

In dit hotel kom je qua luxe niets tekort. Na een intensieve training kun je heerlijk genieten in het binnenzwembad of het Turks stoombad.

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Zwembad , Sauna , Fitnessruimte

BESTEMMING
Dit luxe viersterrenhotel in Etten-Leur is een handige uitvalsbasis voor een trainingskamp, aangezien het gemakkelijk bereikbaar via de nabijgelegen snelweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen). Het hotel heeft een groot eigen parkeerterrein. Vanaf het hotel is het 7 minuten rijden naar het centrum van Etten-Leur, wat zeker een aanrader is om te bezoeken op vrijdagavond! Op zaterdagavond gaan de meeste teams naar Breda op stap!

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel heeft een erg luxe uitstraling en dat komt ook overal tot uiting in de diverse faciliteiten. Het hotel beschikt over erg ruime slaapkamers met een privé-badkamer. Het hotel beschikt over allerlei luxe faciliteiten, zoals een binnenzwembad, Turks stoombad, sauna, solarium en niet te vergeten een fitnessruimte. Verder beschikt het hotel over een stijlvol restaurant, waar u heerlijk kunt genieten van de opgemaakte buffetten. Ook is er een bar aanwezig, waar u gezellig met elkaar een drankje kunt doen. In tijden van mooi weer kunt u genieten van de zon met uw drankje op het buiten terras van het hotel.

We maken gebruik van de trainingsvelden van Unitas’30. Het trainingscomplex bevindt zich op 2,5 kilometer van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Etten Leur biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo is het mogelijk om een wedstrijd te bezoeken van NAC. Verder kun je ervoor kiezen om met de groep te gaan bowlen, paintballen, karten, kanoën, of een bezoekje te brengen aan de Escape Room in Etten Leur. Durf jij het aan? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Wilt u toch meer in het centrum zitten? Kijk dan Breda I