< TERUG NAAR OVERZICHT

Fuengirola

Trainingskamp Fuengirola, Zuid-Spanje

Optimaal geschikt voor:

De doelstelling van het trainingsweekend was het creëren/versterken van de eenheid binnen de groep, en daar zijn we in geslaagd!

WNC Waardenburg
  • Bestemming: Zuid-Spanje
  • Verzorging: All-Inclusive
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Strand , Zwembad

BESTEMMING
Fuengirola is één van de vele kustplaatsen aan de Costa del Sol in Andalusië. Fuengirola heeft een leuk klein centrum en een lange mooie boulevard aan een breed strand. Fuengirola is net als veel andere kustplaatsen in Andalusië van oorsprong een vissersdorp. Tegenwoordig is het een badplaats met een mooie boulevard van ruim 8 kilometer. Het centrum van Fuengirola straalt gezelligheid uit met de smalle autovrije straatjes en op iedere hoek een tapasbar, terras of een restaurant voel je je echt in Spanje.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit attractieve middenklassehotel bevindt zich direct in het toeristische centrum van Fuengirola, ongeveer 150m van het strand, 700m van het stadscentrum en ongeveer 20 minuten van de luchthaven van Malaga. In de omgeving van het hotel bevinden zich winkelzones met winkels, boetieks alsmede talrijk bars en restaurants.

De kamers bieden airconditioning, centrale verwarming en een badkamer. In de meeste kamers biedt het balkon een mooi uitzicht. De volgende gastronomische voorzieningen zijn beschikbaar in het hotel: een restaurant, een koffiehuis en een bar.

We maken gebruik van de prima kunstgrasvelden. De diverse accommodaties liggen op 10 tot 25 minuten rijden vanaf uw hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Malaga/Torremolinos/Marbella biedt voldoende mogelijkheden voor teambuilding en ontspanning. Van paintball, een padelclinic, de segwaytour, of footgolf op een schitterende locatie, van canyoning tot een citytrip naar Malaga, in deze regio kun je alle kanten op. Ook voor ontspanning ben je in deze regio aan het juiste adres. Het hele jaar door is Malaga een levendige stad, met de levendige bars en restaurants tot die gezellige haven in het centrum van de stad

Een vergelijkbare locatie? Kijk dan eens naar –  Torremolinos II