< TERUG NAAR OVERZICHT

Van der Valk Hotel Gent

Gent, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Gent ademt geschiedenis en biedt je een boeiende cultuurcocktail tot aan de rand gevuld met trendy en modern stadsleven. Gent is de ideale stad voor voor uw trainingskamp!

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte , Sauna

BESTEMMING
Deze prachtige Belgische stad is een echte aanrader! Eigenzinnig Gent ademt geschiedenis en biedt je een boeiende cultuurcocktail tot aan de rand gevuld met trendy en modern stadsleven. Niet alleen voor een stedentrip maar zeker ook voor uw teamtrip is deze plaats een absolute topper!

VERBLIJF EN HOCKEY
Vanaf het voorjaar van 2021 bieden we dit gloednieuwe viersterren hotel aan. Het hotel bevindt zich op 10 minuten van het stadscentrum en heeft uitzicht op de Ghelamco Arena. De fraai ingerichte hotelkamers en beschikken elk over een Smart-tv, gratis WiFi en een regendouche. In het hotel is er naast een Skybar op de 10e verdieping, een restaurant en Wellness & Fitness aanwezig.

We maken voornamelijk gebruik van de watervelden van Gantoise HC. Het trainingscomplex is gelegen op 6km afstand van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Gent biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Wat te denken aan een bezoek aan de brouwerij van de Gentse Strop of een bezoek aan een wedstrijd van KAA Gent in het nabijgelegen stadion. Voor een actievere activiteit gaan we naar het uitgestrekte sport -en recreatiedomein, de ‘Blaarmeersen’, waar u terecht kunt voor allerlei sporten. Daarnaast staat Gent zeer bekend om haar Bourgondische karakter. Ook voor ontspanning ben je in het bruisende centrum met vele barretjes, terrassen en uitgaansmogelijkheden dus op de juiste plaats!

Een andere goede optie voor een trainingsstage in België; Antwerpen II.