< TERUG NAAR OVERZICHT

Gent I

Trainingskamp Gent, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Leuke studentenstad met toffe kroegjes, ook de velden en accommodatie dik in orde!

VV Streefkerk
  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
De Belgische stad Gent is een echte aanrader. Het centrum van Gent staat bekend om zijn karakteristieke gebouwen, bierbrouwerijen en grote aantal lokale bieren waaronder het beroemde Gentse Strop. Gent wordt ook wel de bloemenstad genoemd vanwege zijn ligging in een uitgestrekt gebied van bloemen- en plantenkwekerijen.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit gezellige hostel is zeer verzorgd en van alle gemakken voorzien. De nette meerpersoonskamers zijn fraai ingericht en beschikken elk over een eigen sanitair. Er is een bar aanwezig in het hoste. Met nog geen 10 minuten lopen sta je in het centrum van Gent.

Op 5 kilometer van het hostel liggen de mooie trainingsvelden.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Gent biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Om sportieve activiteiten te doen biedt deze locatie bowlen, lasergamen of paintballen aan. Voor meer ontspanning is het mogelijk een wedstrijdbezoek te doen bij AA Gent. Voor een avondje stappen zijn hier meer dan genoeg opties zo ook het bruisende centrum van Leuven. Ten slotte is het nog mogelijk om een bezoek te brengen aan de Gentse Strop.

Kijk ook eens naar dit hostel in,  Leuven