< TERUG NAAR OVERZICHT

Gent II

Trainingskamp Gent, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Gent ademt geschiedenis en biedt je een boeiende cultuurcocktail tot aan de rand gevuld met trendy en modern stadsleven. Gent is de ideale stad voor voor uw trainingskamp!

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte , Sauna

BESTEMMING
De Belgische stad Gent is een echte aanrader. Het centrum van Gent staat bekend om zijn karakteristieke gebouwen, bierbrouwerijen en grote aantal lokale bieren waaronder het beroemde Gentse Strop. Gent wordt ook wel de bloemenstad genoemd vanwege zijn ligging in een uitgestrekt gebied van bloemen- en plantenkwekerijen.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit gezellige moderne hotel is zeer verzorgd en van alle gemakken voorzien. De nette tweepersoonskamers zijn fraai ingericht en beschikken elk over een Smart-tv, gratis high-speed WiFi en een regendouche. Ook is er in het hotel een bar, restaurant, fitness en wellnessruimte aanwezig. Ten slotte ben je met 10 minuten in Gent.

Het trainingscomplex bevindt zich op korte auto afstand van het hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Gent biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Om sportieve activiteiten te doen biedt deze locatie bowlen, lasergamen of paintballen aan. Voor meer ontspanning is het mogelijk een wedstrijdbezoek te doen bij AA Gent. Voor een avondje stappen zijn hier meer dan genoeg opties zo ook het bruisende centrum van Gent. Ten slotte is het nog mogelijk om een bezoek te brengen aan de Gentse Strop.

Kijk ook eens naar deze vergelijkbare locatie in Brugge