< TERUG NAAR OVERZICHT

Van der Valk Hotel Gladbeck

Trainingskamp Gladbeck, Duitsland

Optimaal geschikt voor:

Deze nieuwe locatie onder de rook van Gelschenkirchen, Dortmund en Oberhausen geeft je trainingskamp eindeloze mogelijkheden om deze tot een succes te maken!

  • Bestemming: Duitsland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Gladbeck is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in de Kreis Reckelinghausen. De stad ligt aan de noordrand van het Ruhrgebied. Gladbeck ligt heel centraal tussen Gelsenkirchen, Dortmund, Essen, Münster en Bottrop.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit mooie 4-sterren hotel bevindt zich vlak bij de snelweg en het natuurpark Hohe Mark. Het is rustig gelegen, 5 minuten van Bottrop, Veltins Arena (10 min), Essen (15 min) en Dortmund (30 min). De comfortabele kamers beschikken over gratis WiFi, flatscreentelevisie en kluisje. Een mooi hotel op een perfecte locatie!

Na 10 minuten rijden kom je bij het sportcomplex.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Gladbeck biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Aan entertainment geen gebrek op deze locatie. Pretpark Warner Bros Movie World ligt in de buurt. Ook een wedstrijd en of stadion bezoek van Schalke’04 of Borussia Dortmund is mogelijk op deze mooie locatie.

Kijk ook naar deze gunstig gelegen locatie, Leverkusen