< TERUG NAAR OVERZICHT

Goch

Trainingskamp Goch, Duitsland

Optimaal geschikt voor:

Gaaf sporthotel waar veel BVO’s ook hebben gezeten. Net over de grens, ideale teambuilding.

SV Zalk
  • Bestemming: Duitsland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Zwembad , Fitnessruimte , Bowling

BESTEMMING
Goch is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het plaatsje is gelegen aan de grens met Nederland. In de buurt van Nijmegen, Essen en Bottrop heeft Goch een gunstige locatie. Ook zijn er in de buurt een paar mooie natuurgebieden aanwezig waar conditie training gedaan kan worden.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit luxe 4-sterren hotel is van alle faciliteiten voorzien. Zo beschikt het over een zwembad, sauna en voldoende parkeergelegenheid direct naast het hotel. De kamers zijn uitgerust met televisie, gratis WiFi en een eigen badkamer.

Het trainingscomplex ligt achter het hotel.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Goch biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo zijn er verschillende sporten te beoefenen zoals boogschieten, bowlen en een curling clinic. De natuur is perfect voor een looptraining of een fietstocht.

Kijk ook eens naar deze Duitse locatie, Leverkusen