< TERUG NAAR OVERZICHT

Hotel Servatur Waikiki Gran Canaria

Gran Canaria, Spanje

Optimaal geschikt voor:

Prima hotel met vele faciliteiten en dichtbij strand en uitgaansleven. En met 5 min stonden we op een geweldig mooi en strak natuurgrasveld!

RKZVC
  • Bestemming: Spanje
  • Verzorging: All-Inclusive
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Stadscentrum

BESTEMMING
Gran Canaria is het populairste eiland van de Canarische Eilanden. Het eiland heeft een zeer aangenaam klimaat het heeft namelijk 350 dagen per jaar zon. Ook in de winter is er zongarantie en een gemiddelde temperatuur van 18-22 graden. Gran Canaria heeft naast een veelzijdig uitgaansleven met veel vertier ook nog mooie en grote stranden te bieden. Tevens heeft dit zonnige eiland ook nog eens vele activiteiten en een prachtige natuur te bieden!

VERBLIJF EN VOETBAL
Het resort is groots opgezet en staat bekend om de 3 torens waarin de kamers zich bevinden. Het complex  beschikt over een groot buitenzwembad, binnenzwembad restaurants, fitness, animatiezaal, ruimte met spellen, business center en een ruime lobby. Er is een buitenbar met een groot terras rondom het zwembad. Verder zijn er tennisbanen, tafeltennis en veel activiteiten. De uitgaansgelegenheden liggen letterlijk ook om de hoek en het strand op 5 minuten lopen.

Het trainingscomplex bevindt zich op ongeveer 5 minuten reisafstand van het verblijf.  Keuze uit kunstgras of natuurgras. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en één oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
Het eiland Gran Canaria biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De natuur is prachtig te verkennen met een jeepsafari of op een mountainbike. Er zijn verschillende watersporten mogelijk. Of bezoek de hoofdstad Las Palmas. Ten slotte is het mogelijk om te golfen in de omgeving, aantrekkelijk voor de sponsoren.

Bekijk ook deze toplocatie met topfaciliteiten,  Gran Canari V