< TERUG NAAR OVERZICHT

Turbo Club Apartments Gran Canaria

Trainingskamp Gran Canaria, Gran Canaria

Optimaal geschikt voor:

Prima appartementen direct naast het trainingscomplex. En door het all-inclusive concept bleven we mooi binnen het budget. En het winterklimaat op Gran Canaria is super!

VV Groot-Ammers
  • Bestemming: Gran Canaria
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Stadscentrum , Strand

BESTEMMING
Gran Canaria is het populairste eiland van de Canarische Eilanden. Het eiland heeft een zeer aangenaam klimaat het heeft namelijk 350 dagen per jaar zon. Ook in de winter is er zongarantie en een gemiddelde temperatuur van 18-22 graden. Gran Canaria heeft naast een veelzijdig uitgaansleven met veel vertier ook nog mooie en grote stranden te bieden. Tevens heeft dit zonnige eiland ook nog eens vele activiteiten en een prachtige natuur te bieden!

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit 2* appartement complex is een uitermate geschikte zonnige bestemming voor een trainingskamp. Het complex beschikt over een groot buitenzwembad, gezellig restaurant en een zonneterras. De 2-verdieping appartementen bieden een aparte leefruimte en slaapgedeelte. Zowel mogelijk op self-catering basis als op all-inclsuive.

Op 200m van het resort bevindt zich het trainingscomplex met kunstgrasvelden. Natuurgras ook mogelijk, maar in dat geval is de reisafstand per bus of auto 5 minuten.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en één oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen van elk 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
Het eiland Gran Canaria biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De natuur is prachtig te verkennen met een jeepsafari of op een mountainbike. Er zijn verschillende watersporten mogelijk. Of bezoek de hoofdstad Las Palmas. Ten slotte is het mogelijk om te golfen in de omgeving, aantrekkelijk voor de sponsoren.

Zoekt u iets anders op Gran Canaria ? kijk dan Gran Canaria I