< TERUG NAAR OVERZICHT

Groningen I – Padel

Groningen, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Er gaat niets boven Groningen… Ervaar het zelf in dé studentenstad van het Noorden.

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
De ontspannen sfeer in combinatie met de bruisende stad Groningen maakt deze locatie ideaal voor een padelreis. Dichtbij het centrum van Groningen is dit dé locatie om teamspirit en energie op te doen. Binnen tien minuten staat u op de Grote Markt.

VERBLIJF EN PADEL
Dit mooie hotel biedt genoeg faciliteiten om er een geslaagde padeltrip van te maken. Ter ontspanning kunt u een baantje trekken in het verwarmde binnenzwembad of een wandeling maken in het schitterende natuurgebied het Hoornse Meer. Ook het sfeervolle Grand Café is een verrijking om te ontspannen met culinaire hoogstandjes en een tv-screen waar de belangrijke sportwedstrijden gevolgd kunnen worden onder het genot van een heerlijk drankje.

We maken gebruik van een  nieuwe indoor padel accommodatie in Groningen! Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Groningen biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u uiteraard een stadion of wedstrijdbezoek brengen aan FC Groningen. Wilt u iets sportiefs doen dan is er de mogelijkheid om te gaan mountainbiken, paintballen of karten. Wilt u na een zware trainingsdag lekker een drankje doen op het terras of s ’avonds uitgaan met de groep is een bezoek aan het centrum de ideale gelegenheid. De stad staat bekend om de gezellige strip met tal van barre en restaurants.

Kijk ook eens naar onze andere Noordelijke padellocatie; ZWOLLE