< TERUG NAAR OVERZICHT

Groningen I

Trainingskamp Groningen, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Op aanraden van Trainingskampen.nl zijn wij met heel de A-selectie naar Groningen gegaan. Het hotel is erg modern en beschikt over prima kamers. De maaltijden zijn goed en er is ruim voldoende. Het was een topweekend!

Rocco Ooms Teammanager ASV Arkel
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
De ontspannen sfeer in combinatie met de bruisende stad Groningen maakt deze locatie ideaal voor een trainingskamp. Dichtbij het hartje centrum van Groningen is dit dé locatie om teamspirit en energie op te doen. Binnen tien minuten staat u op de Grote Markt.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit mooie hotel biedt genoeg faciliteiten om er een geslaagd trainingskamp van te maken. Ter ontspanning kunt u een baantje trekken in het verwarmde binnenzwembad of een wandeling maken in het schitterende natuurgebied het Hoornse Meer. Ook het sfeervolle Grand Café is een verrijking om te ontspannen met culinaire hoogstandjes en een tv-screen waar de belangrijke sportwedstrijden gevolgd kunnen worden onder het genot van een heerlijk drankje.

Het trainingscomplex bevindt zich op 5km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Groningen biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u uiteraard een stadion of wedstrijdbezoek brengen aan FC Groningen. Wilt u iets sportiefs doen dan is er de mogelijkheid om te gaan mountainbiken, paintballen of karten. Wilt u na een zware trainingsdag lekker een drankje doen op het terras of s ’avonds uitgaan met de groep is een bezoek aan het centrum de ideale gelegenheid. De stad staat bekend om de gezellige strip met tal van barre en restaurants.

Zoek u een andere locatie in de buurt? Kijk dan Leeuwarden