< TERUG NAAR OVERZICHT

Stayokay Hostel Haarlem

Trainingskamp Haarlem, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Heerlijk weekend gehad waarin we ontzettend genoten hebben met z’n allen

Peter Koops Teammanager VV Alblasserdam
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Aan de rand van één van de oudste steden van Nederland bevindt zich dit hostel. Op korte afstand van de populaire badplaats Bloemendaal aan Zee (9,5km), de stad Amsterdam (20km) en het gezellige historische centrum van Haarlem (5km) kunt u uitstekend een trainingskamp beleggen.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel beschikt onder andere over de volgende faciliteiten: restaurant, café, gezellige bar, multifunctionele zalen, buitenterras aan het water en fietsverhuur. Ter ontspanning kan u gebruik maken van de gratis Wifi, poolbiljart of tafelvoetbal. De slaapzalen zijn goed onderhouden en hebben stapelbedden. Elke slaapzaal heeft een eigen badkamer.

Het trainingscomplex bevindt zich op 2km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Haarlem biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u in een van de populairste badplaatsen in Nederland een dagje naar het strand gaan. Wilt u wat sportiever doen met de groep dan heeft u de keuze om te gaan mountainbiken, karten of paintballen. Verder is het een aanrader om het prachtige oude centrum van Haarlem te gaan bezoeken. U kunt hier gezellig gaan terrassen of genieten van de grote keuze uit verschillende restaurant.

Zoekt u een ander hostel dichtbij het strand? Kijk dan Noordwijk