< TERUG NAAR OVERZICHT

Stayokay Hostel Heemskerk

Trainingskamp Heemskerk, Nederland

Optimaal geschikt voor:

De mooiste locatie waar wij ooit een trainingskamp hebben gehad! Je voelt je echt een voetbalkoning in dit middeleeuws kasteel’

Hans van der Hoop Team manager s.v. Schalkhaar
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Strand

BESTEMMING
Een modern hostel in een 14e middeleeuws kasteel met de grootse entree, torens en slotgracht. Je voelt je een voetbalkoning in deze unieke accommodatie. De ligging van het hostel biedt u de mogelijkheid om te genieten van een rustige maar mooie omgeving. Station Heemskerk ligt op 20 minuten lopen van het hostel en op 200 meter is er een bushalte.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit karakteristieke hostel beschikt over een gezellige bar, restaurant, internetdesk en een sfeerrijk binnen terras. Daarnaast bevindt zich een groot sportveld naast het hotel en een tafeltennistafel. Het hostel beschikt over eenvoudige maar comfortabele kamers met stapelbedden. De kamers met 2 tot 8 bedden hebben een eigen douche en toilet. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar.

Het trainingscomplex bevindt zich op 0,5km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Heemskerk biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. U kunt ervoor kiezen om naar het strand van Heemskerk te gaan waar u met de groep een strandloop of strandtraining kunt houden. Verder is het mogelijk om in de omstreeks te gaan mountainbiken, paintballen of te gaan karten.

Benieuwd naar een ander kasteelachtig hostel? Kijk dan Utrecht II