< TERUG NAAR OVERZICHT

Heemskerk

Noord-Holland, Nederland

Optimaal geschikt voor:

De mooiste locatie waar wij ooit een trainingskamp hebben gehad! Je voelt je echt een voetbalkoning in dit middeleeuws kasteel’

Hans van der Hoop Team manager s.v. Schalkhaar
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Strand

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Het complex beschikt verder over een grote sierlijke tuin en vergaderruimten.
  • Het strand en de steden Alkmaar en Haarlem liggen op een steenworp afstand.
  • Het naastgelegen voetbalcomplex bevindt zich op loopafstand

FACILITEITEN

Dit karakteristieke hostel beschikt over een gezellige bar, restaurant, internetdesk en een sfeerrijk binnen terras. Daarnaast bevindt zich een groot sportveld naast het hotel en een tafeltennistafel.

BESTEMMING

Een modern hostel in een 14e middeleeuws kasteel met de grootse entree, torens en slotgracht. Je voelt je een voetbalkoning in deze unieke accommodatie. De ligging van het hostel biedt u de mogelijkheid om te genieten van een rustige maar mooie omgeving.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 min. en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Heemskerk biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Bowlen
– Paintballen
– Karten
– Voetbalquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Heemskerk
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– Omwisseling éénmaal diner in een barbecue (extra toeslag)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid